Consult via Tarot

Het doel van een tarot legging is inzichten verwerven en antwoorden krijgen op hoe je kan omgaan met bepaalde situaties of op wat jou kan steunen in een bepaald proces.

Ik gebruik de kaarten vooral voor bewustwording, groei en transformatie of om mijn intuïtie te verruimen. Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijkse leven.Je kan de Tarot gebruiken als je inzicht wil hebben in een bepaalde situatie die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn, of je eigen ontwikkeling.


Wat de tarot in ieder geval niet is, is een manier om de toekomst te voorspellen. Tarotkaarten zeggen je nooit wat je moet doen en wat je moet laten. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven.

Afhankelijk van de vraag, werk ik met verschillende kaarten zoals Tarot, Osho Zen Tarot, Lenormandkaarten, Elfenorakel, …

Bij mij werkt mijn talent beter wanneer ik niet dicht bij de persoon zit voor wie ik de kaarten leg en nog bete; als ik alleen ben.
Dan kan ik zuiverder af stemmen.

Heb je interesse, dan maak je een afspraak per mail. We bellen of mailen verder om de vraag helder te krijgen.

Ik leg de kaarten en mail jou een verslag door.